o reteta foarte buna luata de la draga mea Corina , merita incercata, este foarte buna.
Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie rondele.
Se unge un vas de yena cu unt si se aseaza feliile de cartofi .
Ouale le batem biner, cu sarea, piperul, cascavalul razuit si smantana si patrunjelul tocat marunt.
Aceasta compozitie se toarna peste cartofi si se introduce vasul in cuptorul incalzit.
Se coc pana se rumeneste frumos deasupra si s-a legat sosul cu cartofii.
1 kg cartofi
3-4 oua
50 grame cascaval
5 linguri de smantana
patrunjel verde
sare
piper
sare
piper
putin unt
Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie rondele.
Se unge un vas de yena cu unt si se aseaza feliile de cartofi .
Ouale le batem biner, cu sarea, piperul, cascavalul razuit si smantana si patrunjelul tocat marunt.
Aceasta compozitie se toarna peste cartofi si se introduce vasul in cuptorul incalzit.
Se coc pana se rumeneste frumos deasupra si s-a legat sosul cu cartofii.
Ce frumos arata si ce buna trebuie sa fie.
RăspundețiȘtergereO zi buna!
super de buni
RăspundețiȘtergereCu adevarat buni!
RăspundețiȘtergere