duminică, 13 mai 2012

Cannelloni in vas de Pyroflam


Produsele oferite de Pyroflam sunt recunoscute in mod special pentru versatilitatea utilizarii. In plus, nu au un aspect similar cu cratitele si tigaile obisnuite folosite in bucatarie.
De asemenea sunt foarte usor de curatat datorita materialului special din care sunt produs vitroceramica.

 







 -Baza Vitro-Ceramica si capac din sticla borosilicat
 - Produse foarte rezistente la fluctuatii de temperatura: pana la 450°C
- Durabilitate: +70% rezistenta mecanica
 - Rezistenta chimica: suprafata igienica, neporoasa
 - Calitate inalta
- Capacele transparente si cosul de gatire la abur sunt fabricate dintr-o 
sticla borosilicat de calitate inalta si pot fi folosite in congelator, in cuptor si in cuptorul cu  microunde
- Garantia Vitro-Ceramic® de 25 de ani

Pyroflam poate fi folosit pe si in orice produse electrocasnice de bucatarie (cu exceptia celor cu inductie,  nu se ciobeste, zgarie sau deformeaza, nu se pateaza si nu retine mirosuri, isi pastreaza aspectul de nou, arata bine pe orice masa si la orice ocazie. Permite urmarirea stadiului de gatire.
 mai multe detalii puteti citi aici http://www.real-hypermarket.ro/pyroflam/gama-pyroflam

cine nu iubeste pastele? mie imi plac foarte mult...ma gandeam astazi la o reteta de cannelloni pregatita intr-un astfel de vas.

 paste sub forma de cilindri care pot fi umplute cu diferite compozitii de carne, legume, branzeturi, 
acoperite cu sos de rosii si sos bechamel si gatite la cuptor. 
 si ce ar fi mai potrivit pentru aceasta reteta decat unul din vasele de la Pyroflam ?



asadar avem nevoie de:
1 cutie Cannelloni
 pentru umplutura:
400 g carne tocată 
400 g ciuperci 
1 morcov
2 ouă 
1 ceapă 
3 linguri pesmet 
2 linguri pastă de tomate  
200 g brânză   
50 ml ulei 
2 catei de usturoi

sare, piper, oregano

 pentru sos:
250ml smantana
250ml pasta de rosii
200 g mozzarella

Ciupercile se taie marunt. Ceapa se toaca. Morcovul se rade.
Intr-o cratita se pune uleiul la incins, se pune ceapa si se caleste pana devine translucida, apoi se adauga carnea, morcovul, ciupercile si usturoiul pisat.
Se fierb la foc potrivit pana scade apa si carnea e facuta. 
Se condimenteaza si se lasa la racit, apoi se adauga ouale, pesmetul, pasta de tomate si branza rasa.
Cu aceasta compozitie se umplu canneolloni. 
Pentru sos amestecam pasta de rosii cu smantana.
In vasul..asezam canneolloni turnam sosul si presaram mozzarella. Punem capacul si
dam la cuptor la 200 grade timp de 30 minute. 
 Luam capacul si mai lasam 10 minute pana se rumeneste frumos deasupra.







3 comentarii:

Printfriendly