pentru prajitura
4 oua
250g zahar
2 lingurite bicorbonat de sodiu
1 plic zahar vanilat
2-3 lingurite scortisoara
4 mere mari
400g faina
pentru glazura
7 linguri zahar
7 linguri apa
50g ciocolata
125g rama
3-4 linguri cacao
Am folosit o tava mare aproximativ 28/40cm.
Ouale se amesteca cu zaharul, se adauga bicarbonatul de sodiu stins cu otet, vanilia si scortisoara, apoi merele rase si faina.
Se toarna in tava tapetata cu hartie de copt si se introduce in cuptorul incalzit in prealabil la 180 de grade C.
Prajitura este coapta cand se rumeneste frumos si se desprinde blatul de pe marginile tavii, mijlocul va ramane usor umed din cauza merelor.
Prajitura este coapta cand se rumeneste frumos si se desprinde blatul de pe marginile tavii, mijlocul va ramane usor umed din cauza merelor.
Se lasa la racit si se acopera cu glazura.
pentru glazura se fierbe zaharul cu apa si cacaoa, apoi se pune untul si ciocolata taiata marunt, se lasa sa se rocoreasca putin si se intinde glazura pe blatul racit.
si o poza mai veche
Diana ...pe blogul meu te asteapta niste premii interesante...mi-ar face placere sa le ridici!pup
RăspundețiȘtergereMinunat arata.
RăspundețiȘtergereUn premiu te asteapta sa-l ridici.
Ce buna e!!!!
RăspundețiȘtergereAm un premiu pentru tine!
Te pup si o zi frumoasa!xxx
Felicitari Diana. esti o bucatareasa foarte priceputa :) tine-o tot asa. Bravo!
RăspundețiȘtergereBuna ziua Diana,ti-am facut o vizita neanuntata si am ramas uimita de ce am vazut pe aici;FELICITARI!!!
RăspundețiȘtergereiti multumesc de vizita LULU ,te astept si altadata cu mult drag.
RăspundețiȘtergere